Kennismaken

Ik ben het gezicht achter My Label, Myrthe Ammerlaan, een geboren en getogen Westlandse met dezelfde Westlandse mentaliteit. Sinds de zomer van 2021 ben ik de trotse moeder van ons zoontje Brett. Met ons gezin wonen wij vanaf 2020 op het oude vertrouwde plekje waar ik ben opgegroeid. Mijn vriend Jack heeft daar een mooie en fijne plek voor ons gebouwd.

Van jongs af aan ben ik met interieur en huizen bezig. Als je mijn schriften van vroeger terug ziet dan kom je overal tekeningen van huizen en plattegronden tegen. Met lego huizen bouwen was ik ook uren zoet, inclusief het interieur proberen na te bootsen.
Nadat ik mijn opleiding bij het Hout- & Meubilerings college in Rotterdam heb afgerond heb ik onder ander vele jaren hele mooie ervaring opgedaan bij een leuke interieurbouwer.
Sinds eind 2015 sta ik ingeschreven bij het KVK en sta ik aan het roer van My Label.

Mijn eigen stijl is te omschrijven als een mix van stoer, gezellig, warm, oud en nieuw door elkaar.

En om op de vraag “Waarom ik dit zo graag doe?” antwoord te geven….Het mooiste van mijn vak is mijn klanten super blij en enthousiast te maken met hun persoonlijke interieuradvies en een eyeopener wat de mogelijkheden voor hun woning allemaal zijn!

Heb jij ook een vraag voor mij, stel die gerust!

Vul hieronder je gegevens in en ik bel u zo snel mogelijk terug, deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor dit terugbel-verzoek, wij gaan te aller tijden zorgvuldig met uw gegevens om.

Heel graag tot ziens!
Myrthe Ammerlaan

Terugbelverzoek

Meer weten over My Label? Laat uw gegevens achter dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op: